Taxatie gebouwen

De taxatie van gebouwen vanwege brandverzekeringen, moet nauwkeurig gebeuren. Wij weten als geen ander hoe we dit moeten aanpakken. Het taxatieproces verloopt erg zorgvuldig. Hierbij werken we met het vier-ogen-principe, zodat alles gegarandeerd klopt bij de taxatie van de gebouwen.

Wat maakt onze taxatie van gebouwen zo innovatief?

Wanneer een gebouw getaxeerd moet worden, is het tegenwoordig meestal overbodig om ter plaatse te komen. Wij hebben namelijk onze eigen software ontwikkeld waarmee we dit op afstand kunnen doen. De informatie over het gebouw, zoals afmeting en bouwwijze, verzamelen wij in ons systeem samen met andere informatiebronnen. Op basis hiervan bepalen wij zeer nauwkeurig de waarde van het pand.

Dat onze manier van taxeren zeer goed werkt, hebben wij de afgelopen jaren al ruimschoots bewezen. Wij werken samen met meerdere grote verzekeraars en intermediairs en hebben op deze manier al duizenden taxaties van gebouwen verricht.

Direct een taxatie aanvragen

De taxatie van inventarissen

Naast de taxatie van gebouwen, verrichten wij ook taxaties van inventarissen. Hierbij maken wij gebruik van een zeer goed doordacht proces dat zich al jaren bewezen heeft. Onze taxateurs zijn zeer ervaren en werken nauw samen met de klant en met leveranciers.

Voor de taxatie van inventarissen hebben wij een omvangrijke database gemaakt, waarin alle taxaties bijgehouden worden. Door het, door onszelf ontwikkelde, machinelearningsysteem zijn heel eenvoudig eerder getaxeerde producten terug te vinden. Onze manier van werken is kostenbesparend en heeft voor u als klant een zeer betrouwbare waardebepaling als resultaat.